16/09/2014 Effectief acquireren
Hoe je nieuwe klanten krijgt. 18/09/2014 Top-Spin-Selling
Meer omzet, meer klanten, een betere conversie? Top Spin Selling is het onbetwiste antwoord hierop.
26/09/2014 Meesterlijk presenteren
Ontspannen spreken en presenteren op een meesterlijke manier. 13/10/2014 Jaargroep Commercie
Slimmer worden en meer omzet. Een heel jaar, iedere maand 1 dag ben je onderdeel van een kleine geselecteerde groep uit diverse branches. 19/11/2014 Verkoopvaardigheden
Voor medewerkers binnen professionele organisaties. Jezelf verder ontwikkelen op commercieel gebied. Open inschrijving is mogelijk via Lumens groep i.s.m. Animo.

Klantenreactie

"Door een aantal coachingsgesprekken met Hans, hebben mijn medewerkers meer zelfvertrouwen en werken met een mentaliteit alsof het hun eigen bedrijf is. Heel waardevol.
Thom Boot (Financial Life Planner)

Recorded webinars


17-02-2012

Wil je een opgenomen webinar bekijken? Ga naar mijn startpagina bij Anymeeting en klik op "past webinars"

Je kan je ook inschrijven voor een "upcoming webinar". Heel simpel deelnemen vanachter je pc. Actief deelnemen en tegelijkertijd vragen stellen tijdens de sessie. Probeer het eens.

Hoe gaat een webinar in zijn werk?

Om een webinar bij te wonen heb je een snelle internetverbinding nodig. Wanneer je wilt deelnemen aan een webinar klik je op de link die je van Bik Communicatie krijgt. Daarmee ontvang je een inlogcode. Voordat het webinar begint, log je in via deze code met je pc of je telefoon. (voor de telefoon verbinding krijg je een speciaal telefoonnummer en code gemaild). Je hebt dan direct beeld- en geluidverbinding. Nu kan je meekijken op de computer van de presentator. 

Groepsgrootte.

Het aantal mensen dat kan deelnemen aan onze webinars is maximaal 20. Daarmee is een goede interactie gewaarborgd en krijg je voldoende gelegenheid om actief deel te nemen. 

Webinar gemist?

In de meeste gevallen worden de webinars opgenomen en bieden we je daarmee de mogelijkheid een gemist webinar alsnog te zien.

Andere vormen.

In een aantal gevallen plaatsen we hier ook wel andere korte (instructie)filmpjes.

Inschrijven

Nu is het ook mogelijk om je via deze link in te schrijven voor aankomende of opgenomen webinars. Enjoy!

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.