Klantenreactie

"Hier heb ik veel aan gehad. Ik heb mijn eerste afspraken al gemaakt als gevolg van de training effectief acquireren. Bedankt."
Joost Cock

Vertrouwen, hoe krijg je dat.


10-01-2012

Hans Bik • @ Holly. Dank je voor je input. Volgens mij helemaal goed. Misschien is een "gesprek" iets te heftig, maar zeker interactie. Dus wel "echt contact" maken met je luisteraars. Het lastige is, dat sommige sprekers niet luisteren naar hun gevoel. Sommigen kunnen dat geweldig. Jij ook. Ik maak het regelmatig mee.
@ Andreas. Jezelf kwetsbaar durven opstellen helpt volgens mij zeker, maar of de luisteraars echt geïnteresseerd zijn in jou, vraag ik me af. Jezelf oprecht op de ander richten en eventueel iets persoonlijks delen, zolang de ander zichzelf erin herkent, werkt absoluut. Het gaat immers om vertrouwen te krijgen. Dank je.

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.