Verkoopvaardigheden

Verkoopvaardigheden

Met de juiste verkoopvaardigheden kun je elk verkoopgesprek naar jouw hand zetten. Wil jij het maximale resultaat uit bestaande klanten halen? Nieuwe klanten acquireren? Bik Communicatie helpt je met het zoeken naar kansen en zorgt ervoor dat je alles uit jouw mogelijkheden haalt!

 

Bewezen verkoopmodel voor gesprekstechnieken

Als adviesbureau op het gebied van sales, communicatie en presenteren staan wij voor resultaat. Met de praktische verkooptraining Succesvol verkopen verkrijg je een bewezen verkoopmodel, waarbij je het volgende leert:

  • Snel vertrouwen winnen in het verkoopgesprek;
  • Klant screenen en belangrijke behoeften vaststellen;
  • Het stellen van slimme vragen;
  • Pareren van bezwaren;
  • Afsluittechnieken.

 

Jouw persoonlijke effectiviteit staat centraal bij Bik

Verkopen is een vak apart. Wij helpen je te ontdekken, te ervaren én te groeien. Wil je liever een cursus volledig op maat laten afstemmen? Neem dan vrijblijvend contact op met Bik Communicatie voor de mogelijkheden. Wij inventariseren graag jouw wensen, zodat er zelfvertrouwen wordt opgebouwd, doelgerichte acquisitiegesprekken worden gehouden én daadwerkelijk resultaat wordt behaald!

Ga aan de slag met onze online training

Sta je te trappelen om de juiste verkoopvaardigheden te ontwikkelen? In onze shop kun je alvast aan de slag met materiaal om alles uit jezelf te halen. Daarnaast vind je bij Bik Communicatie diverse online trainingen om op eigen tempo aan de slag te gaan met jouw skills. Benieuwd wat bij jou past? Laat jezelf adviseren door onze specialisten. Door gericht naar jou te luisteren, weten wij voor elke cursist het juiste aanbod te presenteren.

Schrijf jezelf direct in!

Maak kennis met specialisten en dirigeer het verkoopproces tot in de puntjes. Je kunt jezelf hier direct inschrijven voor één van onze trainingen. Bik Communicatie: hét adviesbureau om jouw resltaten naar een hoogtepunt te stuwen!

Effectief communiceren

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

Oplossingsgericht onderhandelen

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Non verbaal communiceren

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Effectief

Effectief vergaderen

Vergaderen is nu eenmaal nodig. Het zorgt ervoor dat de samenwerking goed verloopt en dat iedereen op één lijn blijft.

Beïnvloeden & Overtuigen

Hoeveel mensen moet jij iedere dag overtuigen? Je baas, om steun te krijgen voor een idee; je collega, als je hulp wilt bij een project…

De kunst van het vragen stellen

Als je de kunst van het vragen stellen beheerst, kan je gesprekken naar jouw hand zetten. Je beschikt over één van de krachtigste beïnvloedingswapens…

Kort, snel en efficiënt

Feedback

Feedback is heel belangrijk tussen collega’s, maar niet iedereen durft en anderen geven hun mening wel erg recht voor z’n raap.

Assertiviteit

Vind je het soms lastig om voor jezelf op te komen? Ga je meningsverschillen liever uit de weg? Wil je de confrontatie liever niet aangaan…

Beter spreekuur

Artsen en advocaten voeren bijna iedere dag gesprekken. Hoe zo’n gesprek wordt beleefd door de cliënt, is maatgevend voor het succes…

Solliciteren 45+

Ben je het beu om geen reacties te krijgen op jouw sollicitatie? Vind je het na je vijfenveertigste veel lastiger om een baan te vinden dan voorheen?

Effectief luisteren

Bij deze training “effectief luisteren” krijg je inzicht in de verschillende manieren van luisteren en leer je anderen beter te begrijpen.

Onderhandel tips

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel