Verkooptraining

Verkooptraining

Schrijf jezelf direct in bij Bik Communicatie voor het volgen van een verkooptraining. Door het verkrijgen van de juiste verkoopvaardigheden, kun je eenvoudig verkoopgesprekken naar jezelf toe trekken. Leer verkoopgesprekken te beheersen, zodat je het beste resultaat voor jouw organisatie behaalt. Think Bik: word dé expert in sales, communicatie én presenteren!

Sterker worden in sales met de juiste verkooptechnieken

Wij leren je nieuwe competenties aan of zorgen er juist voor dat oude competenties opgefrist worden. Door het volgen van de juiste verkooptraining zorg je dat je beter voor de dag komt. Als adviesbureau verzorgt Bik Communicatie de volgende verkooptrainingen:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt jezelf direct aanmelden bij Bik Communicatie voor één van onze verkooptrainingen. Wil je liever verkoopcursussen met elkaar laten combineren? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je om de tafel om te kijken welke verkooptrainingen voor jou nodig zijn. Gericht op jouw situatie stellen wij vervolgens een verkoopcursus samen!

Het volgen van online trainingen

Je kunt makkelijk aan de slag met één van onze online trainingen. Het grote voordeel hiervan is dat je zo in jouw eigen tempo aan de slag kunt gaan. Bovendien bepaal je zelf waar je aan de slag gaat. Daarnaast vind je leuke cursussen in onze shop. Neem gerust een kijkje en bestel direct.

Volg een verkoopcursus bij Bik Communicatie!

Wil je een verkooptraining volgen bij Bik Communicatie? Wij helpen je graag om het verkoopgesprek te controleren. Via YouTube en LinkedIn kun je alvast kennismaken met Bik Communicatie, hét adviesbureau voor sales, communicatie én presenteren!

Effectief communiceren

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

Oplossingsgericht onderhandelen

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Non verbaal communiceren

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Effectief

Effectief vergaderen

Vergaderen is nu eenmaal nodig. Het zorgt ervoor dat de samenwerking goed verloopt en dat iedereen op één lijn blijft.

Beïnvloeden & Overtuigen

Hoeveel mensen moet jij iedere dag overtuigen? Je baas, om steun te krijgen voor een idee; je collega, als je hulp wilt bij een project…

De kunst van het vragen stellen

Als je de kunst van het vragen stellen beheerst, kan je gesprekken naar jouw hand zetten. Je beschikt over één van de krachtigste beïnvloedingswapens…

Kort, snel en efficiënt

Feedback

Feedback is heel belangrijk tussen collega’s, maar niet iedereen durft en anderen geven hun mening wel erg recht voor z’n raap.

Assertiviteit

Vind je het soms lastig om voor jezelf op te komen? Ga je meningsverschillen liever uit de weg? Wil je de confrontatie liever niet aangaan…

Beter spreekuur

Artsen en advocaten voeren bijna iedere dag gesprekken. Hoe zo’n gesprek wordt beleefd door de cliënt, is maatgevend voor het succes…

Solliciteren 45+

Ben je het beu om geen reacties te krijgen op jouw sollicitatie? Vind je het na je vijfenveertigste veel lastiger om een baan te vinden dan voorheen?

Effectief luisteren

Bij deze training “effectief luisteren” krijg je inzicht in de verschillende manieren van luisteren en leer je anderen beter te begrijpen.

Onderhandel tips

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel