Verkooptraining Eindhoven

Verkooptraining Eindhoven

Wil jij dat jouw medewerkers sales experts worden? Met hulp van Bik Communicatie leer je het verkoopproces te beheersen. Enthousiast? Schrijf jezelf dan nu in voor één van onze verkooptrainingen in de omgeving van Eindhoven!

Het volgen van de trainingen kan op meerdere manieren. Zo kun je vrij eenvoudig zelf aan de slag door materiaal te bestellen uit onze shop. Daarnaast bieden wij:

  • Groepstrainingen;
  • In-company;
  • 1 op 1;
  • Jaargroepen.
Lees Meer

Mogelijkheden van sales training

Het verkoopproces kan ingedeeld worden in meerdere stappen. Om een expert in sales te worden, is het van belang om elke stap onder de knie te hebben. Je kunt derhalve bij Bik Communicatie terecht voor de volgende verkooptrainingen:

Het totale aanbod aan verkooptrainingen vind je onder sales. Wij gaan graag het gesprek met je aan om doelstellingen te formuleren. Zodoende kan de verkooptraining precies afgestemd worden op jouw behoeftes.

Persoonlijke coaching

Met coaching kun je het beste uit jezelf halen. Het doel hiervan is om de cursist aan te zetten tot verandering en bewustwording. Gevolg: meer werkvreugde, betere resultaten én een grote kwaliteit van leven. Wil je weten of coaching bij jou of jouw organisatie past? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriëntatiegesprek. Zodoende weet je direct of er behoefte is aan persoonlijke coaching.

Word dé expert in sales!

Iedereen wil blijven leren en groeien. Kort gezegd zorgen onze trainingen dat nieuwe competenties worden geleerd óf opgefrist worden. Het kan eveneens voorkomen dat oude ingesleten vaardigheden vervangen worden door nieuwe, moderne vaardigheden. Wil je direct één van onze verkooptrainingen volgen in de regio van Eindhoven? Via contact kun je jezelf inschrijven voor trainingen. Uiteraard kun je ook gerichte vragen aan ons stellen voor meer informatie. Als adviesbureau staan wij graag voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Zoek je nieuwe klanten? Wil je meer verkopen aan je bestaande klanten? Ben je op zoek naar meer winstgevende omzet? Bedrijven en verkopers…

Spin Selling is een veel toegepaste vraagtechniek bij verkoopgesprekken en vooral effectief bij de wat duurdere producten of diensten.

Succesvolle acquisitie betekent extra business en extra inkomsten. In deze training leer je waar je nieuwe klanten kan vinden…

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel