Verkooptechnieken

Verkooptechnieken

Wil je graag sales tips voor het vergroten van de omzet? Onder Bik Tips vind je leuke adviezen op het gebied van zowel sales, communicatie als presenteren. Met onze leuke, interactieve sales tips kun je direct aan de slag om effectiever te communiceren. Bik Communicatie zorgt ervoor dat je het spel van macht door communicatie leert te spelen. Door ons kun je beter luisteren, anderen beter begrijpen én mensen in het verkoopgesprek makkelijker beïnvloeden en daadwerkelijk overtuigen.

Inzicht in verkooptechnieken

Als training- en adviesbureau verzorgt Bik Communicatie diverse verkooptrainingen. Je kunt jezelf direct inschrijven voor één van de onderstaande verkooptrainingen:

Heb je vragen, of wil je één van de bovenstaande verkooptrainingen met elkaar laten combineren? Neem dan contact met ons op via 040-7876354 of info@bikcommunicatie.nl. Wij beantwoorden graag jouw vragen en zorgen dat de verkoopcursussen volledig op jouw situatie worden afgestemd.

Lees meer

Aanbod van Bik Communicatie

Bik Communicatie staat voor effectieve communicatie in de breedste zin van het woord. Hierbij zijn onze kernwaarden praktisch, oplossingsgericht én positief. Kort gezegd zorgen wij ervoor dat we mensen helpen in hun ontwikkeling en groei door effectievere communicatie. Naast diverse sales tips kun je bij ons terecht voor:

Direct aanmelden of informatie aanvragen

Maak kennis met Bik Communicatie door contact met ons op te nemen. Daarnaast kun je alvast kennismaken met onze verkoopcursussen onder online trainingen en shop. Alvast van harte welkom bij training- en adviesbureau Bik Communicatie!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel