Verkoopgesprekken voeren met structuur en resultaat

Loop je onnodig omzet mis omdat je je gesprekstechniek nog niet optimaal hebt?

Het klinkt misschien vreemd, maar ieder dag zijn we bezig onszelf te verkopen. Dat geldt niet alleen voor professionele verkopers.
Ook andere vakmensen, zoals Accountants, ZZP-ers, Software specialisten en mensen in de Techniek gaan in gesprek met hun klanten en willen dat hun klanten de beste keuze maken.

In veel gevallen wordt tijdens zo’n gesprek geen vaste structuur gevolgd en daardoor maken we het onszelf moeilijk ervoor te zorgen dat een klant zichzelf  overtuigt om met jouw zaken te doen. Juist een vaste structuur in zo’n gesprek is zo extreem belangrijk.

In je eigen werk gebruik je waarschijnlijk ook vaste structuur. Want op die manier kan je je goed werk leveren. Ook bij het voeren van een verkoopgesprek is structuur belangrijk.

Wat je daarvoor nodig hebt, is een uitgewerkt en gebalanceerd plan om vertrouwen te winnen, te inventariseren, in te spelen op de behoefte van de klant en de klant de gelegenheid te geven om voor jou te kiezen.
Met structuur in je gesprek houd je tijd en energie over en je krijgt een tevreden klant.

Deze unieke gesprekstraining is door Hans Bik ontwikkeld om snel succesvol te zijn in jouw contact met de klant. De methodiek is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk van meer dan 35 jaar. De technieken en vaardigheden die je leert zijn chirurgisch verfijnd en bewezen. Net als duizenden anderen kan jij deze techniek ook leren toepassen en je omzet aanzienlijk vergroten.

Laat deze mogelijkheid niet liggen en schrijf je nu in.

Training details:

In verband met Corona wordt deze training Online gegeven.
De training wordt op maat gemaakt.

Omdat les krijgen via je beeldscherm (computer) best wel vermoeiend is, krijg je ongeveer 1,5 uur training per week, voor een periode van 5 weken.

Voor wie? Deze training is speciaal voor:
– Accountants, It-ers, ZZP-ers, Mediators en Coaches,
– Mensen met klantcontact,
– Mensen die het beste willen voor hun klanten.

Investering: € 375,= (exc. Btw.)

Datum en tijd: Vijf weken online, wekelijks 1,5 uur

Locatie: Eindhoven

Docent: Hans Bik

Comments are closed.