Verkoopgesprekken voeren met structuur en resultaat

Het klinkt misschien gek, maar ieder dag zijn we bezig onszelf te verkopen. Dat geldt niet alleen voor professionele verkopers.
Ook andere vakmensen, zoals accountants, advocaten, hoveniers, winkeliers, zelfstandige timmerlieden of elektriciens en medisch specialisten gaan in gesprek met hun klanten en willen dat hun klanten de beste keuze maken.

In veel gevallen wordt tijdens zo’n gesprek geen vaste structuur gevolgd en daardoor maken we het onszelf moeilijk een klant te helpen zichzelf te overtuigen. En dat, terwijl een vaste structuur juist zo belangrijk is.
In je eigen vak gebruik je ook een vaste structuur, of je nou schilder bent of chirurg, accountant of hovenier. Een vaste structuur is belangrijk om goed werk te leveren en dat is wat de meeste vakmensen willen.
Ook bij het voeren van een verkoopgesprek is structuur belangrijk.

Wat je daarvoor nodig hebt, is een uitgewerkt en gebalanceerd plan om vertrouwen te winnen, te inventariseren, in te spelen op de behoefte van de klant en de klant de gelegenheid geven om te kopen en tevreden te zijn met zijn beslissing. Zo houd je tijd en energie over en je krijgt een tevreden klant.

Deze unieke verkooptraining is door Hans Bik ontwikkeld om snel succesvol te zijn in de verkoop. De methodiek is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk van meer dan 35 jaar. De technieken en vaardigheden die je leert zijn chirurgisch verfijnd en bewezen.
Ze worden succesvol toegepast door duizenden mensen.

Laat deze mogelijkheid niet liggen en schrijf je nu in.

Training details:

Voor wie? Deze training is speciaal voor:
– Vakmensen en verkoopprofessionals,
– Iedereen met klantcontact,
– Iedereen die klanten  wil helpen,
– Zowel profit- als non-profitorganisaties.

Investering: € 395,= (exc. Btw.)

Datum en tijd: 29 mei en 27 november 2019
Van 9:30 tot 16:30

Locatie: Eindhoven

Docent: Hans Bik

Comments are closed.