Verkoopcursus

Verkoopcursus

Wil jij maximaal scoren op de werkvloer? Schrijf jezelf dan direct in voor één van onze trainingen. Je vindt bij Bik Communicatie trainingen op het gebied van sales, communicatie en presenteren. Uiteraard is het ook mogelijk om een verkoopcursus volledig op jouw behoeften te laten afstemmen. Hiervoor verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.

Verkooptraining om verkooptechnieken te leren

Goede verkopers zijn zeldzaam. Wij zeggen dan ook liefkozend: ”spreken is zilver, vragen stellen is goud”. Met de juiste verkooptraining leer je aan hoe gesprekken gedirigeerd kunnen worden. Uiteindelijk zal dit resulteren in een klantgerichte oplossing die voor beide partijen acceptabel is.
Tijdens de training Gesprekstechnieken/Verkooptechnieken leer je onder andere het volgende:

  • De verschillende fasen van het verkoopgesprek;
  • Problemen boven tafel krijgen en hiervoor de juiste behoeften vaststellen;
  • Rapport en verbinding maken met klanten.

Complete sales trainingen voor het stuwen van de verkoopcijfers

Naast Gesprekstechnieken kun je de volgende verkooptrainingen bij Bik Communicatie volgen:

In overleg is het mogelijk om de verkooptrainingen met elkaar te laten combineren. Wil je een verkoopcursus die volledig op jou als cursist is gericht? Neem dan contact op met Bik Communicatie. Onze specialisten gaan graag met je om de tafel om jouw wensen te inventariseren. Zodoende weten wij voor iedereen maatwerk te presenteren!

Schrijf jezelf in voor één van onze sales cursussen

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil je direct aan de slag met een verkoopcursus? Schrijf jezelf in of volg één van onze online trainingen op eigen tempo. Om alvast jouw kennis te vergroten, kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Met regelmaat staan hier leuke Bik Tips in. Bik Communicatie: ontdek, ervaar en groei met jouw adviesbureau!

Effectief communiceren

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

Oplossingsgericht onderhandelen

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Non verbaal communiceren

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Effectief

Effectief vergaderen

Vergaderen is nu eenmaal nodig. Het zorgt ervoor dat de samenwerking goed verloopt en dat iedereen op één lijn blijft.

Beïnvloeden & Overtuigen

Hoeveel mensen moet jij iedere dag overtuigen? Je baas, om steun te krijgen voor een idee; je collega, als je hulp wilt bij een project…

De kunst van het vragen stellen

Als je de kunst van het vragen stellen beheerst, kan je gesprekken naar jouw hand zetten. Je beschikt over één van de krachtigste beïnvloedingswapens…

Kort, snel en efficiënt

Feedback

Feedback is heel belangrijk tussen collega’s, maar niet iedereen durft en anderen geven hun mening wel erg recht voor z’n raap.

Assertiviteit

Vind je het soms lastig om voor jezelf op te komen? Ga je meningsverschillen liever uit de weg? Wil je de confrontatie liever niet aangaan…

Beter spreekuur

Artsen en advocaten voeren bijna iedere dag gesprekken. Hoe zo’n gesprek wordt beleefd door de cliënt, is maatgevend voor het succes…

Solliciteren 45+

Ben je het beu om geen reacties te krijgen op jouw sollicitatie? Vind je het na je vijfenveertigste veel lastiger om een baan te vinden dan voorheen?

Effectief luisteren

Bij deze training “effectief luisteren” krijg je inzicht in de verschillende manieren van luisteren en leer je anderen beter te begrijpen.

Onderhandel tips

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel