Klantenreactie

De trainingen die Hans geeft, helpen ondernemers en ondernemende mensen in hun dagelijkse werk. Met een passie voor zijn vak en met een vriendelijke instelling, haalt Hans het beste naar boven bij mensen. Hans heeft trainingen gegeven aan klanten en een nieuwe collega en ik kan de trainingen, m.n. de Jaargroep, van harte aanbevelen!
Wim van der Lippe (Sales-agent Chairsupply.eu Benelux)

Verkopen

Realiseer een ultime klantbeleving en het verkopen zal je makkelijker en beter afgaan.
Voor iedereen die (beter) wil leren verkopen, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte. Sommige mensen willen alleen beter worden in acquisitie, terwijl anderen een beter resultaat willen halen uit het aantal gesprekken dat ze voeren. Voor ieder niveau hebben we een training "op maat". De training wordt deels afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers.

 

Hier is een korte beschrijving van iedere training.

- Excelleren in sales. Jezelf verder ontwikkelen om nog meer resultaat te boeken. Inzicht krijgen in je eigen commerciéle kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Inzicht in klant- en koopgedrag. Bij deze drie-daagse training met een doorlooptijd van 3 maanden maak je gebruik van e-coaching ter ondersteuning. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke verkoopstijl voor een optimaal sales resultaat.

- Acquisitie. Zelf een volle agenda met afspraken maken. Leer over je doelgroep en hoe je deze effectief benadert. De traininig bestaat uit een "hoofd" module, waarbij je in één dagdeel de grondbeginselen van telefonische acquisitie krijgt aangereikt en uit een "vervolgmodule", waarbij je uitgebreid oefent en daadwerkelijk afspraken maakt.

- Verkopen voor professionals. Krijg inzicht in en leer de psychologie achter het verkopen. Een unieke en zeer verfijnde methode voor alle niveau's. Er zijn twee versies van deze training. Een ééndaagse training, waarbij je de beginselen van het verkopen leert en een training van twee dagen, waarbij er een verdieping plaatvindt. Deze laatste wordt opgevolgd door praktijk ondersteuning.

- Effectief onderhandelen. Leer de geschreven én ongeschreven regels van dit spel. Eén dagdeel.

- Non verbaal communiceren.  De meeste mensen weten dat het grootste deel van onze communicatie non verbaal is. Het is niet alleen WAT je zegt, maar vooral HOE je iets zegt, waarmee je anderen overtuigt. Bij deze training leer je waardevolle technieken waardoor je makkelijker kan interpreteren wat anderen bedoelen. Je leert technieken hoe je zelf een goede indruk achterlaat bij anderen. En je leert hoe je je hormoonhuishouding kan reguleren, je anders gaan voelen door een andere houding aan te nemen. Ook hier heb je de keuze uit module 1 of module 1+2.

- Communiceren in 3D. Een vervolg op de gevorderde training Non Verbale Communicatie, waarbij je nog beter leert af te stemmen op de ander. Je leert op welke manier anderen informatie verwerken en je leert de taal te spreken die daarop aansluit (of juist niet, afhankelijk van je doel). Een onderdeel van NLP (neuro linguistisch programmeren).

- Vragen stellen. De meeste mensen denken dat degene die praat de leiding heeft in een gesprek. Niets is minder waar. Juist degene die de vragen stelt leidt het gesprek. De juiste vragen stellen, de onderste steen boven krijgen, sturen en ervoor zorgen dat het gesprek zo effectief mogelijk verloopt, daar draait het om bij de training "vragen stellen" van 1 dagdeel.

- Het verkoopgesprek. Hoe zorg je ervoor dat jouw klant een goed gesprek heeft gehad? En dat je je doel hebt bereikt op een zo effectief mogelijke manier, waarbij jullie allebei blij van worden? Hoe open je en hoe sluit je af?

- Sociale media. Leer hoe je sociale media kan inzetten om meer omzet te krijgen. Leer zoeken en vinden op linkedIn. Aan welke voorwaarden moet een goed profiel voldoen? Dat is de kern van deze training van 1 dagdeel.

- Emotiemanagement. Hoe ga jij om met je eigen emoties zoals angst, woede, verdriet, blijdschap en overwinning? Hoe kan je dat managen en sturen. Hoe zorg je dat je in een andere "staat" komt om een bepaald deel van je werk effectief te realiseren. Hoe ruim je belemmerende emoties uti te weg? Je leert emoties te ankeren. Je leert ook hoe je de emoties bij anderen kan sturen en beïnvloeden. Wat denk je dat dat je op gaat leveren? De training emotiemanagement wordt gegeven in 1 dagdeel.

- Effectief netwerken. Steeds vaker wordt netwerken gezien als een waardevol instrument. Wat houdt succesvol netwerken in? Hoe kan je effectief je netwerk vergroten en onderhouden?.  Je leert alles over goed gastheerschap en hoe je jezelf het beste kan presenteren en hoe je een "pitch" geeft anderen zich zullen herinneren. Bij deze training kan je kiezen uit module 1 of module 1+2. Iedere module is een dagdeel.

- Presenteren made easy. De vaardigheid om je in een groep te kunnen uitdrukken, jouw verhaal te vertellen, wordt als zeer belangrijk ervaren. Zowel op het werk als in privé situaties. Bij deze training leer je op een ontspannen manier WAAROM, WAT, HOE en WAARMEE je je verhaal aan anderen vertelt. Bij deze training kan je kiezen uit module 1 of module 1+2. Iedere module is een dagdeel.

- De elevator pitch. Samen een aantal pitches in elkaar zetten en oefenen, zodat je altijd je eigen korte boodschap op een overtuigende manier kan verwoorden en overbrengen. Handig voor netwerkbijeenkomsten of wanneer je kort en krachtig moet zijn over jouw toegevoegde waarde.

- Onzichtbaar overtuigen. Leer hoe mensen kiezen en hoe mensen beslissingen nemen. Je leert daarop in te spelen, door "framing" en "priming" het op de juiste manier presenteren van jouw boodschap, jouw product of dienst. Pas in de praktijk toe wat neurowetenschappers hebben ontdekt. Deze training bestaat uit twee dagdelen.

 


 

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.