Onderhandelen

Oplossingsgericht Onderhandelen

Onderhandelen is een speciale vaardigheid waarin je jezelf verder kan bekwamen. Het succes van oplossingsgericht onderhandelen heeft vooral te maken met zelfvertrouwen en creativiteit en in hoeverre je rekening houdt met de belangen van de ander en die van jezelf.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen. Je streeft naar een goede relatie (win-win) én de beste uitkomst. Je leert het menselijke aspect te scheiden van de zaken waar het om draait. Hierbij werk je samen toe naar een oplossingsgerichte uitkomst.

Resultaat cursus onderhandelen

  • Inzicht in het onderhandelingsproces;
  • Openingsbod doen of wachten;
  • Toepassen van verschillende onderhandelingstechnieken;
  • Beter inschatten van het belang van de ander;
  • Situationeel strategisch communiceren;
  • Managen van spanning en emoties;
  • Hoger niveau van jouw onderhandelingsvaardigheden;
  • Effectiever voorbereiden op iedere onderhandeling.

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor iedereen die wil leren beter te onderhandelen.

Wat komt aan bod

Training onderhandelen op locatie opdrachtgever

Gezien de toenemende vraag naar maatwerk, wordt de training Onderhandelen vanaf 1 januari 2020 alleen nog in-company gegeven. Dat kan dus zijn in Eindhoven, Utrecht, Breda of Rotterdam.

Wil je informatie of uitvinden of wat deze training binnen jouw organisatie oplevert, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. 040-7876354

In-company

Inschrijfformulier training

Samen met de opdrachtgever kijken we naar naar realistisch te behalen doelstellingen, kennisniveau en de behoeften van de deelnemers. Op deze manier stellen we de uiteindelijke training voor je samen.

Voor in-company trainingen hanteren wij speciale tarieven.
Vraag ernaar en bel ons op 040-7876354

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of Onderhandelen bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het contactformulier of bel