Klantenreactie

Hans heeft me inzichten gegeven, waardoor ik mijn angst om voor een grote groep te staan naar mijn idee heb overwonnen. Bij mij was dit een groot probleem en nu kan ik me focussen op inhoud van mijn presentatie! Ik voel me veel zekerder. Hans dank hiervoor! En zoals gezegd deze training verdient een dikke 9 en wellicht zelfs een 10. (maar ja wanneer geef je die he)
Alexander Nelissen (Directeur Mediaversa)

Jouw elevator pitch


21-02-2017

De kracht van jouw elevator pitch

In de huidige economie wordt veel gevraagd van werknemers en werkgevers. Het netwerken is van deze tijd en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Een van de vaardigheden die mensen nu moeten hebben, is zichzelf op een effectieve en onderscheidende manier presenteren.

Daarvoor hebben wij een slimme, strakke en snelle workshop ontworpen die je in een dagdeel kan volgen.

Na deze workshop "de kracht van jouw elevator pitch" weet je je op een zodanige manier neer te zetten dat mensen je zullen onthouden en tot actie zullen overgaan om een afspraak met je te maken.

Voor wie: Een interactieve workshop van een dagdeel, speciaal voor netwerkers en mensen die zichzelf regelmatig moeten presenteren. Voor verkopers en commerciële mensen die een goede eerste indruk willen achterlaten.

Investering: € 98,= (excl. Btw)

Locatie: Eindhoven.

Docent: Hans Bik

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.