Klantenreactie

"Na intake en een aantal coaching sessies met Hans was er een duidelijke verbetering in communicatie/assertiviteit waarneembaar. Dit stemt tot tevredenheid, maar zeker zo belangrijk is dat beide deelnemers erg enthousiast waren over hun deelname!"
Pascal van Helvoort (directeur & verkoop Coolen)

Non verbale communicatie


13-02-2017

De verborgen kracht van jouw lichaamstaal

 

Is het handig als je weet: wanneer liegt iemand? Of dat je weet wanneer iemand meer met je wil dan alleen maar zakendoen? Of wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Is het handig als je weet: hoe maak ik een perfecte eerste indruk, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek? Of te weten hoe je overtuigend overkomt? Hoe je de leiding neemt tijdens een bespreking, zonder iets te zeggen?

Is het handig als je weet: hoe regel ik mijn eigen hormoonhuishouding? Wat doet een verhoogd testosteron gehalte met hoe je overkomt en hoe voelt dat. Hoe zou het zijn om je niveau cortisol (stresshormoon) te kunnen veranderen? Of wat dacht je van serotonine, het hormoontje dat je "blij" maakt.

Deze dingen leer je tijdens de workshop "de verborgen kracht van lichaamstaal".

Iedereen communiceert niet alleen met woorden, ook gebaren en signalen worden door anderen opgemerkt. Meestal zijn wij ons niet bewust van de gebaren die wij maken en de signalen die we afgeven. En het komt regelmatig voor dat onze bedoelde boodschap anders overkomt dan we wilden.

Anderen leren lezen is niet alleen leuk en leerzaam, het is door iedereen te leren. Kennis hierover zal je bewustzijn vergroten over wat anderen nou echt bedoelen. Bij deze ontspannen workshop leer drie dingen. Je leert anderen te lezen;  je leert hoe jezelf overkomt op anderen en hoe je je dit kan verbeteren; tenslotte leer je hoe je met je lichaamshouding je eigen emoties kan beinvloeden.

Met de workshop "De verborgen kracht van lichaamstaal", krijg je een kruiwagen met vaardigheden mee, die je direct kan inzetten. Je communicatievermogen zal worden aangescherpt en je krijgt wapens in handen die je helpen bij onderhandelingen, verkoopgesprekken, presentaties, omgang met collega's of leerlingen.

Voor wie: werknemers op midden- en kader niveau; leidinggevenden; zelfstandige ondernemers (zzp-ers); iedereen die met klanten omgaat of nieuwe relaties wil aangaan of huidige relaties wil onderhouden; mensen in het onderwijs.

Investering: € 98,= (exc. Btw.)

Locatie: Helmond, Schootense dreef 1-7

Docent: Hans Bik

 

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.