Klantenreactie

"Ik heb meerdere trainingen van Hans Bik gevolgd, waaronder Non verbale communicatie en Spreken in het openbaar. De trainingen zijn erg leuk om te doen, de kennis en vaardigheden zijn direct toepasbaar en om deze reden ook erg waardevol."
Anuska Lindenhovius

Incompany Training

Net als in het filmpje hiernaast, leveren wij bij incompany-trainingen maatwerk. Afgestemd op uw wensen, uw mensen en uw organisatie. Maatwerk tot in het fijnste detail.

Trainen en coachen. Vaardigheden en gereedschappen aanreiken om beter te presteren.  Zowel maatwerk/in-company trajecten en meer algemene- en open trainingen. Daarnaast doen wij veel individuele en zeer gerichte coaching sessies voor kleine groepen.

Incompany, en dus specifiek maatwerk. Van klantgerichtheid tot teambuilding. Veranderprocessen in gang zetten zonder dat er getraind wordt. Verkopen voor specialisten op financieel of juridisch gebied. Ondersteuning en begeleiding bij acquisitie. Nieuwe markten aanboren. Uw organisatie meer pro-actief maken en uw mensen aansporen tot aktie, daar zijn wij goed in.

Voor deze en andere uitdagingen, neem direct contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u verder kunnen helpen.

Bel ons voor meer informatie over uw maatwerk wensen. 040-7876354
 

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.