Training verkoopvaardigheden

Training verkoopvaardigheden

Met een gerichte training kun je eenvoudig jouw verkoopvaardigheden verbeteren. Wil jij volledig het verkoopgesprek kunnen controleren? Schrijf jezelf dan direct in voor één van onze trainingen. Als adviesbureau helpt Bik Communicatie jou graag op het gebied van sales, communicatie en presenteren.

Meld je aan voor een verkooptraining

Wij zien verkopen als een vak apart. Het is moeilijk om écht duidelijk te zijn. Je kunt het daarom zien als een proces om te ontdekken, te ervaren én te groeien. Bik Communicatie geeft jou handvatten voor meer zelfvertrouwen, zodat je daadwerkelijk resultaten behaalt!

Met gerichte trainingen zorgen wij ervoor dat verkoopvaardigheden verbeterd worden. Je kunt bij ons de volgende verkooptrainingen volgen voor het verbeteren van jouw verkoopvaardigheden:

Lees meer

Bereik doelen met minder inspanning

Bik Communicatie verzorgt trainingen en persoonlijke coaching om mensen te helpen in hun ontwikkeling. Door effectief te communiceren, worden doelen sneller bereikt tegen minder inspanningen. Bovendien zul je zien dat zowel de klanttevredenheid als de klantloyaliteit toenemen. Effectief communiceren is dus een win-win situatie!

Think Bik: neem contact op!

Benieuwd naar de trainingen om jouw verkoopvaardigheden te verbeteren? Neem dan contact op met adviesbureau Bik Communicatie. Wij gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken. Liever verkoopcursussen met elkaar laten problemen? Geen probleem. Informeer direct naar de mogelijkheden. Onder online trainingen vind je al enige verkoopcursussen om aan de slag te gaan.

Maak kennis met Bik via onze shop, YouTube en LinkedIn. Wij heten je alvast van harte welkom en zorgen dat jij de baas wordt van het verkoopgesprek!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel