Training telefonische acquisitie

Training telefonische acquisitie

Wil je een training volgen op het gebied van telefonische acquisitie? Met onze training ”Succesvol in acquisitie” leren wij jou om koude acquisitie om te zetten naar warme contacten. Je krijgt competenties die jou handvatten geven om te presteren tijdens verkoopgesprekken. Gedacht kan worden aan de volgende competenties:

  • Nieuwe klanten vinden en contact onderhouden;
  • Aanpakken van telefoongesprekken;
  • Aanpakken van verkoopgesprekken.
Lees meer

Een goede voorbereiding is essentieel voor koude acquisitie

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat bijna niemand koude acquisitie leuk vindt. Het wordt ervaren als een intensief proces, terwijl de resultaten tegen kunnen vallen. Toch is koude acquisitie veelal noodzakelijk om te kunnen groeien als organisatie. Pak daarom koude acquisitie goed aan; zorg voor een goede voorbereiding voordat mogelijke klanten opgebeld worden. Op deze manier genereer je succesvolle acquisitie, wat staat voor extra business!

Onze acquisitie training helpt onder andere bij het:

  • Opbouwen van zelfvertrouwen;
  • Krijgen van doelgerichte acquisitiegesprekken;
  • Behalen van resultaat bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Benieuwd? Meld je aan voor onze verkooptraining!

Bik Communicatie levert als training- en adviesbureau een diversiteit aan trainingen op het gebied van sales, communicatie en presenteren. Van trainingen voor telefonische acquisitie tot effectief communiceren, wij zijn dé totaalpartner om jou verder op weg te helpen. Onder shop kun je alvast kennismaken met materiaal dat online staat. Verder krijg je een goed beeld van de mogelijkheden door een kijkje te nemen op YouTube of LinkedIn. Voor vragen of meer informatie zijn wij bereikbaar via info@bikcommunicatie.nl en 040-7876354.

Als training- en adviesbureau luisteren wij naar onze cursisten. Het komt dan ook vaak voor dat wij onze verkooptrainingen met elkaar laten combineren om de beste resultaten uit onze cursisten te halen. Wil je een verkooptraining volgen volledig gericht op jouw situatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel