Salestrainingen

Salestrainingen

Van het acquireren van nieuwe klanten tot het verkrijgen van maximale resultaten uit de huidige klantenkring, Bik Communicatie helpt jouw organisatie vooruit met gerichte salestrainingen. Wil je succesvol leren verkopen? Of juist gesprekstechnieken volledig onder de knie krijgen? Je kunt bij ons de volgende salestrainingen volgen:

Passend aanbod op het gebied van sales, communicatie en presenteren

Training- en adviesbureau Bik Communicatie biedt gerichte trainingen op het gebied van sales, communicatie en presenteren. Wij geloven dat je aanzienlijk groeit door effectieve communicatie. Wij helpen je om alle mogelijkheden en kansen te benutten die op jouw pad komen. Met hulp van praktische trainingen leer je situaties herkennen, bouw je zelfvertrouwen op én leer je daadwerkelijk in te spelen op klantbehoeften.

Online sales cursus

Ga direct aan de slag met één van onze salestrainingen onder online trainingen. Daarnaast vind je genoeg verkoopmateriaal in de shop voor het verkrijgen van de juiste verkooptechnieken. Liever een gericht advies op jouw situatie, of wil je liever salestrainingen met elkaar combineren? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Schrijf jezelf direct in voor onze verkooptraining!

Daag jezelf uit en schrijf jezelf in voor één van onze salestrainingen. Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@bikcommunicatie.nl en 040-7876354. Onze specialisten staan voor je klaar en verstrekken een passend advies gericht op jouw situatie. Bik Communicatie: word dé expert in communicatie en sales!

Je kunt alvast kennismaken met Bik Communicatie door het bekijken van onze Bik Tips. Daarnaast kun je een kijkje nemen op YouTube en LinkedIn voor de mogelijkheden!

Effectief communiceren

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

Oplossingsgericht onderhandelen

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Non verbaal communiceren

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Effectief

Effectief vergaderen

Vergaderen is nu eenmaal nodig. Het zorgt ervoor dat de samenwerking goed verloopt en dat iedereen op één lijn blijft.

Beïnvloeden & Overtuigen

Hoeveel mensen moet jij iedere dag overtuigen? Je baas, om steun te krijgen voor een idee; je collega, als je hulp wilt bij een project…

De kunst van het vragen stellen

Als je de kunst van het vragen stellen beheerst, kan je gesprekken naar jouw hand zetten. Je beschikt over één van de krachtigste beïnvloedingswapens…

Kort, snel en efficiënt

Feedback

Feedback is heel belangrijk tussen collega’s, maar niet iedereen durft en anderen geven hun mening wel erg recht voor z’n raap.

Assertiviteit

Vind je het soms lastig om voor jezelf op te komen? Ga je meningsverschillen liever uit de weg? Wil je de confrontatie liever niet aangaan…

Beter spreekuur

Artsen en advocaten voeren bijna iedere dag gesprekken. Hoe zo’n gesprek wordt beleefd door de cliënt, is maatgevend voor het succes…

Solliciteren 45+

Ben je het beu om geen reacties te krijgen op jouw sollicitatie? Vind je het na je vijfenveertigste veel lastiger om een baan te vinden dan voorheen?

Effectief luisteren

Bij deze training “effectief luisteren” krijg je inzicht in de verschillende manieren van luisteren en leer je anderen beter te begrijpen.

Onderhandel tips

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel