Salestraining Eindhoven

Salestraining Eindhoven

Wil jij sterker voor de dag komen in het verkoopproces? Wil je ervoor zorgen dat de verkoopcijfers van het bedrijf omhoog gaan? Schrijf jezelf dan nu in bij Bik Communicatie voor sales training in de omgeving van Eindhoven. Wij helpen mensen in hun ontwikkeling en zorgen ervoor dat er beter gecommuniceerd wordt door middel van praktijkgerichte trainingen.

Diverse trainingen om sales op te schroeven

Met praktijkgerichte en oplossingsgerichte verkooptrainingen krijg je meer plezier, energie én vertrouwen. Je voelt jezelf daarom steeds meer comfortabel in verkoopgesprekken. Gevolg: doelen worden bereikt met minder inspanning. Dit zal zorgdragen voor een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

Je hebt bij Bik Communicatie een ruime keuze uit sales trainingen die je kunt volgen. Gedacht kan worden aan:

Voor meer informatie over onze sales trainingen kun je terecht onder sales. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor alle mogelijkheden. In een gesprek wordt er aandachtig geluisterd, zodat er een passende training wordt opgesteld naar jouw behoeften!

Lees meer

Blended Learning: leer op eigen tempo

Deelname aan Blended Learning is zeer eenvoudig. Je bepaalt namelijk zelf wanneer, de locatie én op welk tempo de cursus gevolgd wordt. Bovendien wordt face-to-face onderwijs gecombineerd met online leren. Dit draagt bij aan een betere retentie én een hoger rendement op jouw training. Meer informatie over Blended Learning lees je hier.

Schrijf jezelf in voor onze sales training

Benieuwd naar de mogelijkheden van sales training in Eindhoven en omgeving? Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf jezelf direct in. Als adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in sales en stuwen wij jouw sales skills omhoog. Wij zorgen dat leerdoelen op een snelle en leuke manier behaald worden!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel