Sales

Welke van deze trainingen helpt jou verder?

Succesvol Verkopen

Zoek je nieuwe klanten? Wil je meer verkopen aan je bestaande klanten? Ben je op zoek naar meer winstgevende omzet? Bedrijven en verkopers…

Top Spin Selling

Spin Selling is een veel toegepaste vraagtechniek bij verkoopgesprekken en vooral effectief bij de wat duurdere producten of diensten.

Acquisitie

Succesvolle acquisitie betekent extra business en extra inkomsten. In deze training leer je waar je nieuwe klanten kan vinden…

Gastheerschap

Excellent gastheerschap is de kunst om mensen zich welkom te laten voelen, mensen te raken door oprechte aandacht en hartelijkheid.

Gesprekstechniek

Spreken is zilver, vragen stellen is goud. Dat geldt ook bij de verkoopgesprekken die je voert en waarin je tal van vragen stelt.

Retail selling

Help medewerkers in jouw winkel om succesvol te zijn door retail selling training. Deze training is praktisch en direct toepasbaar.

Sales presentatie

Kan je een beetje hulp gebruiken bij het in elkaar zetten van jouw product- of sales presentatie? De meeste professionals willen voorkomen dat ze omzet mislopen. En daarom is het interessant om jouw productpresentatie te perfectioneren.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel