Sales technieken

Sales technieken

Wil jij maximaal resultaat behalen? Laat jezelf dan begeleiden door dé experts in communicatie, sales én presenteren. Bik Communicatie kan als adviesbureau jou uitstekend helpen bij het ontwikkelen van de beste sales technieken. Op een gestructureerde wijze leren wij je om klantbehoeften naar boven te halen, en deze om te zetten naar een win-win situatie waarbij klantgerichtheid centraal staat.

Diverse sales trainingen voor ontwikkelen verkooptechnieken

Er zijn diverse sales technieken die gebruikt kunnen worden in verkoopgesprekken. Een zeer populaire vraagtechniek is Spin Selling. Deze vraagtechniek is met name effectief bij duurdere producten en/of diensten. Naast Top Spin Selling kun je bij Bik Communicatie terecht voor de volgende sales trainingen:

  • Acquisitie;
  • Excellent gastheerschap;
  • Gesprekstechniek;
  • Retail selling.
Lees meer

Bij Bik haal je maximaal resultaat en rendement

In de trainingen staan de volgende kernwaarden centraal: praktisch, oplossingsgericht en positief. Think Bik voor het verkrijgen van meer plezier, energie en vertrouwen. Wij zorgen dat doelen sneller bereikt worden tegen minder inspanning. Enthousiast? Schrijf jezelf dan direct in voor één van onze trainingen. Wil je liever een cursus die volledig afgestemd is op jouw behoeften? Neem hiervoor contact met ons op. Het is namelijk mogelijk om bepaalde trainingen en onderdelen met elkaar te laten combineren. Maximaal resultaat en rendement; Bik Communicatie maakt dit mogelijk!

Online training en Bik shop

Je kunt alvast aan de slag met één van onze online trainingen voor het ontwikkelen van verkoopvaardigheden. In onze shop vind je materiaal om de baas te worden van jouw verkoopproces. Zoek je dé specialist om sales technieken onder de knie te krijgen? Adviesbureau Bik Communicatie helpt je graag en laat je ontdekken, ervaren én groeien!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel