Over Bik

Welkom bij BIK Communicatie

Betere communicatie, effectievere medewerkers

Als adviesbureau, gevestigd in Eindhoven, helpen wij bedrijven hun communicatie te verbeteren. Hierdoor krijgen ze meer omzet, meer klanten en een grotere klanttevredenheid. Met meer dan 40 jaar ervaring in sales- en managementcoaching, richten we ons op het ambitieuze MKB tot 150 medewerkers.

Onze expertise ligt met name bij technische bedrijven (installatiebranche, software-ontwikkeling en engineering), automotive en financiële dienstverleners. Bedrijven die hun producten vooral op de markt brengen via de inhoud, profiteren sterk van onze aanpak. Wij zorgen ervoor dat medewerkers klantgericht communiceren, met als resultaat: meer omzet, tevredener klanten en meer herhaal-aankopen.

Wil jij de commerciële- en communicatieve vaardigheden van je medewerkers naar een hoger plan brengen? Laat je naam en contactgegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op om de kansen voor jouw organisatie toe te lichten.

Gebruik het contactformulier of bel

KERNWAARDEN

Praktisch – Oplossingsgericht – Positief
null

ONS DOEL

Mensen helpen in hun ontwikkeling en groei door ze te leren beter te communiceren. Daarom verzorgen we trainingen en persoonlijke coaching.
null

GEDRAGSCODE (ORDE VAN BEROEPSCOACHES)

Wij onderschrijven de ethische gedragscode van de NOBCO (Nederlandse orde van Beroepscoaches). Deze hebben te maken met Respect, Integriteit, Verantwoordelijkheid en Professionaliteit. Hier is de volledige tekst in PDF-formaat.

Veel gestelde vragen

Werken jullie landelijk?

Ja, wij richten ons echter met name op het werkgebied Zuid-Nederland en België.

Richten jullie jezelf op een bepaalde doelgroep?

Ja, wij richten ons op het MKB. Deze hebben veelal tussen 20 en 250 medewerkers. Je kunt denken aan ondernemers, leidinggevenden, afdelingshoofden, projectleiders en professionals die het moeten hebben van hun communicatieve vaardigheden om anderen in beweging te krijgen en te overtuigen.

Hoe bepaal je wat de meest geschikte training voor iemand is?

Eenvoudig! Je kan altijd even bellen. We helpen je graag. 040-7876453

Hoe werkt jullie strippenkaart?

Simpel! Bepaal eerst wat je wilt bereiken. Maak daarna een afspraak om samen met ons te inventariseren of en hoe jouw doelstelling het beste kan worden behaald. Daarop volgt een inschatting van de werkzaamheden in tijd. Kies vervolgens de kaart die daar het beste bij aansluit.

Heb je een vraag over de cursussen?

Neem direct contact met ons op