Over Bik

Welkom bij BIK Communicatie

Als adviesbureau, gevestigd in Eindhoven, helpen wij organisaties in Finance, IT en Techniek hun communicatie te verbeteren. Hierdoor krijgen ze meer omzet, meer klanten en een grotere klanttevredenheid. Met meer dan 40 jaar ervaring in sales- en managementcoaching, richten we ons op het ambitieuze MKB tot 150 medewerkers.

In de loop van de tijd hebben we gemerkt dat onze dienstverlening naadloos aansluit op Professionals in Finance, IT en Techniek. Organisaties die hun complexe producten op de markt brengen via de inhoud, profiteren sterk van onze aanpak. Wij zorgen ervoor dat medewerkers klantgericht communiceren, met als resultaat: meer omzet, tevredener klanten en meer herhaal-aankopen.

Wil jij de commerciële- en communicatieve vaardigheden van jezelf of je collega’s naar een hoger plan brengen? Wij lichten de kansen voor jouw organisatie graag toe in een vrijblijvend gesprek.

KERNWAARDEN

Praktisch – Oplossingsgericht – Positief

ONS DOEL

Mensen helpen in hun ontwikkeling en groei door ze te leren beter te communiceren. Daarom verzorgen we trainingen en persoonlijke coaching.

NOBCO (Nederlandse orde van Beroepscoaches)

Wij onderschrijven de ethische gedragscode van de NOBCO . Deze gedragscode heeft te maken met Respect, Integriteit, Verantwoordelijkheid en Professionaliteit. Hier is de volledige tekst in PDF-formaat.

Veel gestelde vragen

Werken jullie landelijk?

Ja, wij richten ons echter met name op het werkgebied Zuid-Nederland en België.

Richten jullie jezelf op een bepaalde doelgroep?

Ja, wij richten ons op professionals in Finance, IT en Techniek. Deze hebben veelal tussen 20 en 150 medewerkers. Je kunt denken aan aacouontants, software consultants projectleiders en sales engineers. Voor hen zijn communicatieve vaardigheden om anderen in beweging te krijgen en te overtuigen van essentieel belang.

Hoe bepaal je wat de meest geschikte training voor iemand is?

Eenvoudig! Je kan altijd even bellen. We helpen je graag. 040-7876453

Hoe werkt jullie strippenkaart?

Simpel! Bepaal eerst wat je wilt bereiken. Maak daarna een afspraak om samen met ons te inventariseren of en hoe jouw doelstelling het beste kan worden behaald. Daarop volgt een inschatting van de werkzaamheden in tijd. Kies vervolgens de kaart die daar het beste bij aansluit.

Heb je een vraag over de cursussen?

Neem direct contact met ons op

Contact opnemen

stuur mail