Online verkooptraining

Online verkooptraining

Wil je direct aan de slag om jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren? Volg een online verkooptraining bij Bik Communicatie. Wij bieden met Blended Learning een rijke mix van diverse leerstijlen. Combineer online leren met face-to-face onderwijs. Dit helpt bij het verbeteren van de retentie én een verhoogde rendement op de training. Met onze online verkooptraining behaal je jouw leerdoelen op een leuke en interactieve manier. Verder biedt Blended Learning de volgende voordelen:

  • Lessen afgestemd op jouw situatie;
  • Combinatie online en face-to-face;
  • Eigen tijdstip, locatie en tempo.

In onze shop vind je lesmateriaal om direct zelf aan de slag te gaan. Hier vind je onder andere audiobestanden, E-Books en online trainingen. Wil je graag het lesmateriaal afstemmen op jouw situatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer

Effectief communiceren

Iedereen kan zijn of haar communicatie verbeteren. Bik Communicatie heeft als doel om mensen te helpen in hun ontwikkeling door beter te communiceren. Hiervoor verzorgen wij diverse trainingen en persoonlijke coaching. Met minder inspanning worden doelen makkelijker behaald. Eveneens zal de klanttevredenheid en loyaliteit toenemen bij klanten.

Extra handjes met Bik Communicatie

Naast online verkooptraining bieden wij mogelijkheden tot commerciële ondersteuning. Hierbij kun je denken aan het coachen van verkoopmedewerkers, of het meehelpen bij telefonische acquisitie. Met regelmaat worden onze specialisten ingeschakeld om het aantal klantcontactmomenten te verhogen. Heb je zelf te weinig handjes? Of juist moeite om extra contact met klanten te maken? Laat Bik Communicatie jouw organisatie ondersteunen. Samen zorgen wij voor een verdere groei van het bedrijf!

Stuw de sales omhoog!

Als adviesbureau in sales en communicatie staan wij voor jou klaar. Heb je vragen of wil je direct een online verkooptraining volgen? Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden. Samen stellen wij een training op die bij jou past!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel