Online verkooptraining

Wil je direct aan de slag om jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren? Volg een online verkooptraining bij Bik Communicatie. Wij bieden met Blended Learning een rijke mix van diverse leerstijlen. Combineer online leren met face-to-face onderwijs. Dit helpt bij het verbeteren van de retentie én een verhoogde rendement op de training. Met onze online verkooptraining behaal je jouw leerdoelen op een leuke en interactieve manier. Verder biedt Blended Learning de volgende voordelen:

 • Lessen afgestemd op jouw situatie;
 • Combinatie online en face-to-face;
 • Eigen tijdstip, locatie en tempo.

In onze shop vind je lesmateriaal om direct zelf aan de slag te gaan. Hier vind je onder andere audiobestanden, E-Books en online trainingen. Wil je graag het lesmateriaal afstemmen op jouw situatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Effectief communiceren

Iedereen kan zijn of haar communicatie verbeteren. Bik Communicatie heeft als doel om mensen te helpen in hun ontwikkeling door beter te communiceren. Hiervoor verzorgen wij diverse trainingen en persoonlijke coaching. Met minder inspanning worden doelen makkelijker behaald. Eveneens zal de klanttevredenheid en loyaliteit toenemen bij klanten.

Extra handjes met Bik Communicatie

Naast online verkooptraining bieden wij mogelijkheden tot commerciële ondersteuning. Hierbij kun je denken aan het coachen van verkoopmedewerkers, of het meehelpen bij telefonische acquisitie. Met regelmaat worden onze specialisten ingeschakeld om het aantal klantcontactmomenten te verhogen. Heb je zelf te weinig handjes? Of juist moeite om extra contact met klanten te maken? Laat Bik Communicatie jouw organisatie ondersteunen. Samen zorgen wij voor een verdere groei van het bedrijf!

Stuw de sales omhoog!

Als adviesbureau in sales en communicatie staan wij voor jou klaar. Heb je vragen of wil je direct een online verkooptraining volgen? Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden. Samen stellen wij een training op die bij jou past!

Effectief communiceren

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

Oplossingsgericht onderhandelen

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Non verbaal communiceren

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Effectief

Effectief vergaderen

Vergaderen is nu eenmaal nodig. Het zorgt ervoor dat de samenwerking goed verloopt en dat iedereen op één lijn blijft.

Beïnvloeden & Overtuigen

Hoeveel mensen moet jij iedere dag overtuigen? Je baas, om steun te krijgen voor een idee; je collega, als je hulp wilt bij een project…

De kunst van het vragen stellen

Als je de kunst van het vragen stellen beheerst, kan je gesprekken naar jouw hand zetten. Je beschikt over één van de krachtigste beïnvloedingswapens…

Kort, snel en efficiënt

Feedback

Feedback is heel belangrijk tussen collega’s, maar niet iedereen durft en anderen geven hun mening wel erg recht voor z’n raap.

Assertiviteit

Vind je het soms lastig om voor jezelf op te komen? Ga je meningsverschillen liever uit de weg? Wil je de confrontatie liever niet aangaan…

Beter spreekuur

Artsen en advocaten voeren bijna iedere dag gesprekken. Hoe zo’n gesprek wordt beleefd door de cliënt, is maatgevend voor het succes…

Solliciteren 45+

Ben je het beu om geen reacties te krijgen op jouw sollicitatie? Vind je het na je vijfenveertigste veel lastiger om een baan te vinden dan voorheen?

Effectief luisteren

Bij deze training “effectief luisteren” krijg je inzicht in de verschillende manieren van luisteren en leer je anderen beter te begrijpen.

Onderhandel tips

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel

Evenementen agenda

 1. Solliciteren 45+

  3 april
 2. Onderhandel Tips & Trucs

  22 april
 3. Training Mediation en Commercie

  31 mei om 09:00 - 16:30