Klantenreactie

"Na intake en een aantal coaching sessies met Hans was er een duidelijke verbetering in communicatie/assertiviteit waarneembaar. Dit stemt tot tevredenheid, maar zeker zo belangrijk is dat beide deelnemers erg enthousiast waren over hun deelname!"
Pascal van Helvoort (directeur & verkoop Coolen)

Onzichtbaar overtuigen


11-11-2014

Hoe krijgen sommigen alles voor elkaar bij andere mensen?

Hoe krijgen zij het voor elkaar om anderen dingen te laten doen die ze anders niet hadden gedaan? Hoe lukt het ze om anderen in beweging te krijgen? En, ...wat kunnen we met die kennis?

Zou het je helpen als je anderen eenvoudige en sneller zou kunnen overtuigen en voor jouw ideeen zou kunnen winnen? Hoe zou je het vinden wanneer je de mensen om je heen, (collega's, werknemers, klanten, debiteuren, partner/kinderen), nog makkelijker zou kunnen beinvloeden, verleiden en ergens toe zetten?

Onzichtbaar overtuigen is eenvoudig te leren.

Nu is er een opleiding van 3 avonden gedurende een maand, waarin je leert overtuigen. Beinvloeden zonder dat anderen het door hebben. Vragen stellen, onderhandelen en nog veel meer.

Overtuigen, verleiden, anderen ergens toe bewegen. Dat is het niet-traditionele-verkopen, waarmee 89% van de mensen zich voor 40% van hun werktijd mee bezighoudt.

Gemiddeld 25 minuten per uur zijn we bezig mensen ergens toe te bewegen. Stel dat je dat kan inkorten met een derde. Dat scheelt je per dag 1 uur.

Hoeveel dagen mag jij nog werken?

Verspil een deel van die tijd niet onnodig en schrijf je in voor de opleiding "Onzichtbaar overtuigen".

Waar: Eindhoven, Ukkelstraat 2a.

Trainer: Hans Bik

Investering: € 99,00 per avond (excl. BTW)

Wat krijg je: Intensieve training; kleine groep; branche exclusiviteit; theorie en praktijk; syllabus; boek Invloed van Cialdini.

Woensdag  7, 14 en 28 januari 2015 van 19:00 tot 21:30 uur.

 

 

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.