Klantenreactie

Hans heeft een training en presentatietechniek gegeven. Hans speelde goed in op de vragen van de aanwezigen. En haalde veel voorbeelden en technieken aan van NLP / Tony Robbins, en die vind ik sowiso geweldig. Het was/is een zeer leerzame ervaring.
Twan van den Akker

Nieuws

1 november 2012. Klanten van Sportivity Service in Veldhoven krijgen ineractief inzicht in de neiuwste kennis op het gebied van menselijk gedrag (koopgedrag) en netwerken 3.0. Ook dit is een geslaagde middag.

10 oktober 2012. Seminar Sofon Guided Selling is een geslaagd evenement, met als keynote speaker Hans Bik over vertrouwen, klantgerichtheid en netwerken 3.0.

Oktober 2012. Coolen geeft een aantal medewerkers de kans om persoonlijke effectiviteit te vergroten en schakelt Bik Communicatie in. Coolen is industrieel toeleverancier voor op maat gemaakte professionele bekledingen, stofferingen, zeildoeken en bandartikelen. Zij ontwikkelt en produceert al meer dan 55 jaar producten voor stoffering en cabine voor o.a. DAF Trucks.

September 2012. 6P Consultancy. Het begin van een samenwerking op top niveau.

September 2012. Horse Event, wederom een groot succes.

Juli 2012. PULSE is de aanbieder van passende en onderscheidende software oplossingen voor veel pro-actieve organisaties.  Met haar continue focus op klantgerichtheid is Bik Communicatie gevraagd daar een rol in te spelen.

Juli 2012. Propayroll, kandidaat voor de Gazelle Award 2012, kiest ervoor, in haar sterven naar het aanbieden van de meest perfecte service, Bik Communicatie een aantal interne trainingen te laten verzorgen.

2 juli 2012. Storytelling wordt een hot item. En omdat het aansluit bij waar wij goed in zijn, kunnen we deze "dienst" vanaf nu aanbieden. Storytelling zorgt voor het met impact neerzetten van uw bedrijf bij een presentatie of verkoopgesprek. Storytelling verbindt mensen, zowel binnen de organisatie als daar buiten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek over de 5 best bewaarde geheimen van storytelling en de effecten voor uw bedrijf.

Februari 2012. De vernieuwde website is online.

23 februari 2012. Academy Bartels kiest voor verkoopondersteuning van Bik Communicatie. Top evenementen, zoals Animal Event (mei) en Horse Event (in september). Voor Academy Bartels telt alleen het allerbeste. Met zo veel ervaring in de topsport, weet zij als geen ander dat alleen de 1e plaats telt.

2 februari 2012. Hans Bik geeft een beurstraining aan deelnemers en standhouders van Animal Event. Het grootste kleindieren evenement in Nederland. Locatie: Academie Bartels in Hoge Mierde.

Graficonnect, specialist op het gebied van proces- en projectmanagement Graficonnect in Eindhoven, kiest in januari 2012 voor de expertise van Bik communicatie. Zij streeft, met haar medewerkers naar het hoogste niveau op interne communicatie en klantgerichtheid.

In november 2011 heeft Bouwbedrijf Van Asperdt voor ons gekozen, voor een maatwerk in-company traject, voor alle medewerkers.

In november 2011 heeft het Studenten Sport Centrum van de TU/e gekozen voor Bik Communicatie voor een verbeter traject.

In december 2011 heeft Klein Epstein Parker ons ingeschakeld om onze expertise met de verkopers en het management te delen. Bijzonder daaraan is dat de vestigingen zich in de VS bevinden. We gebruiken Anymeeting (een soort Skype) met zeer goed resultaat.

Van Hoof Life Assesments heeft ons ingeschakeld. We zijn trots om dit kwaliteits bedrijf op een paar puntjes te adviseren en ondersteunen.

06
Jun
2016
Ondernemers Academy 2
De jaargroepen heten vanaf nu: Masterclass Commerci?le Vaardigheden van De Ondernemers Academy.
18
Mei
2016
Haal omzet uit LinkedIn.
Meer omzet halen uit Linkedin? Ja dat kan.
06
Apr
2016
Collegereeks Q2
Communiceren als LEIDER
18
Mar
2016
TrainingsMoment
Een nieuwe methode om individueel te leren met een hoog rendement.
25
Feb
2016
Een betere klantbeleving
Een uitstekende klantbeleving leidt tot een uitstekend financieel resultaat.
13
Jan
2016
Collegereeks Q1
Communiceren als LEIDER.
Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.