Klantenreactie

Boeiend, handig, bruikbaar en direct toe te passen. Dat zijn de kernwoorden van zijn 1e trainingsavond bij ZZPR.nl. Ik verheug me al op de 2e avond die inmiddels is gepland. Zeer zeker de moeite waard.
Edwin van Pinxteren (Directeur ZZPR)

Management

Voor managers en aanstormend leiders, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte. Sommige mensen willen een betere leider worden, mensen motiveren, het beste in hun naar boven halen, terwijl anderen zich willen richten op specifieke zaken zoals time- of vergader- of verandermanagement. Voor ieder niveau hebben we een training "op maat". De training wordt deels afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers.

Hier volgt een korte toelichting.

- Inspirerend leiderschap. Van welke ingrediënten maken effectieve leiders gebruik? Hoe sturen ze hun organisatie of team? Wat kunnen we ervan leren en wat kunnen we zelf toepassen, zonder je eigen authenticiteit te verliezen. Deze training bestaat uit 6 dagdelen, gespreid over 8 weken.

- Effectief vergaderen. Leer slim te vergaderen in jouw rol als voorzitter en in jouw rol als niet-voorzitter.

- Verbeteringen doorvoeren. In veel gevallen worden verbeteringen met enthousiasme onthaald, totdat ze moeten worden geimplementeerd. Hoe je ervoor kan zorgen dat ze ook daadwerkelijk worden uitgerold in jouw organisatie of afdeling leer je in deze training. Je krijgt vaardigheden en interventies aangereikt om dat te bewerkstelligen. De training duurt één dag.

- Gesprekken voeren. Bij dit onderdeel worden leidinggevenden individueel getraind in de vaardigheid die zij willen aanscherpen. Iedere deelnemer krijgt van de voren het lesmateriaal (opdracht en instructie plus een video) en kan zich hiermee goed voorbereiden. Op de dag van de training volgen één of meer praktische oefeningen. Deze worden op video vastgelegd en grondig geevalueerd. Eventueel wordt daarna nogmaals geoefend en geevalueerd.

 

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.