Leren verkopen

Leren verkopen

Wil je dat jouw medewerkers op een professionele manier gaan verkopen? Succesvol verkopen bij zowel nieuwe- als bestaande klanten? Met hulp van Bik Communicatie leer je om het beste uit jouw medewerkers en je bedrijf te halen. Samen met onze experts kijken we waar de kansen/mogelijkheden liggen om maximale resultaten te behalen.

Verkooptraining Succesvol verkopen

De verkooptraining Succesvol verkopen is een praktijkgerichte verkooptraining met een bewezen verkoopmodel. Binnen deze verkooptraining leer je onder meer de volgende competenties:

  • Vertrouwen winnen;
  • Behoeften herkennen en hierop inspelen;
  • Slimme vragen stellen;
  • Bezwaren weerleggen;
  • Afsluittechnieken effectief toepassen.
Lees Meer

Eenvoudig scoren tijdens het verkoopgesprek? Leren verkopen doe je met de verkooptraining Succesvol verkopen. Schrijf jezelf direct in, of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

 

Diverse cursussen om verkooptechnieken te verbeteren

Vergroot jouw kennis met Bik Communicatie. Wij bieden diverse cursussen aan om jouw verkooptechnieken te verbeteren. Dit varieert van Top Spin Selling tot Gastheerschap. Wil je liever zelf aan de slag gaan? In onze shop kun je terecht voor diverse oefeningen om jouw sales skills te verbeteren. Daarnaast bieden wij online trainingen, zodat je in eigen tijd en tempo aan de slag kunt gaan.

Schrijf jezelf direct in bij Bik Communicatie

Neem contact met ons op en behaal maximale resultaten. Met leuke, praktijkgerichte cursussen krijg je bij Bik Communicatie het vak verkopen onder de knie. Uiteraard kun je ook in een vrijblijvend gesprek jouw wensen laten inventariseren om een cursus op maat te verkrijgen. Wij maken zodoende leren verkopen op een interactieve, persoonlijke manier mogelijk!

 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ervaringen op het gebied van communicatie, sales en presenteren door jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Bik Communicatie: ontdek, ervaar en groei!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Zoek je nieuwe klanten? Wil je meer verkopen aan je bestaande klanten? Ben je op zoek naar meer winstgevende omzet? Bedrijven en verkopers…

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Succesvolle acquisitie betekent extra business en extra inkomsten. In deze training leer je waar je nieuwe klanten kan vinden…

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel