Maak jouw

communicatie

sterk!

effectief!

Voor professionals in Finance, IT en Techniek.
Meer omzet, meer groei! Wij maken je sterker!

Lees meer

SCROLL

Bik Communicatie Experts in communicatie en sales

Hoe zorg je voor betere prestaties in jouw bedrijf?

Vergroot de verbondenheid van je medewerkers en maak daarbij gebruik van specifieke communicatievaardigheden.

Onderzoek toont aan, dat medewerkers beter presteren naarmate ze zich sterker verbonden voelen met de organisatie. Maar, hoe krijg je dat voor elkaar?

De betrokkenheid van je medewerker kan je vergroten door ervoor te zorgen dat ze:

  • geloven in het doel en de waarden van jouw bedrijf;
  • bereid zijn zich voor jou in te spannen;
  • sterk verlangen onderdeel te zijn van jouw onderneming.
LEES MEER

Hiervoor is goede communicatie onontbeerlijk. Het is zelfs van levensbelang. Het is de sleutel tot succes op alle gebieden. Door goed te communiceren kan je de betrokkenheid van je medewerkers enorm versterken. Ze gaan daardoor beter presteren, met een beter resultaat.

Communiceren is een vaardigheid. Je kan het vergelijken met het leren van een spel. Wanneer je er goed in bent kan je winnen, maar je kan er dan ook voor kiezen om de ander te laten winnen. Door goed te communiceren heb je als het ware de macht in handen.

Bik Communicatie wil dat ondernemers en hun medewerkers het spel communicatie leren spelen en voor zichzelf kunnen inzetten. Beter luisteren, sneller begrijpen én anderen makkelijker overtuigen en beïnvloeden.

Wil jij dat je medewerkers beter presteren? Zorg dan voor sterk verbonden medewerkers en krijg betere resultaten? Bekijk daarvoor onze communicatie trainingen!

Trainingen: communicatie, sales en presenteren

Als adviesbureau, gevestigd in Eindhoven, helpen wij bedrijven aan meer omzet, meer klanten en een grotere klanttevredenheid. Met meer dan 40 jaar ervaring in sales- en managementcoaching, richten we ons op het ambitieuze MKB tot 48 medewerkers.

Onze expertise ligt vooral bij:
– technische bedrijven (installatie, software-ontwikkeling en engineering)
– automotive
– financiële dienstverleners.
Bedrijven die hun producten vooral op de markt brengen via de inhoud. Wij helpen om dit om te buigen in relatiegerichte communicatie, dat zorgt voor meer sales, tevredener klanten en meer herhaal-aankopen door jouw relaties.

Wil jij meer omzet, meer klanten of een grotere klanttevredenheid, dan hebben wij daar slimme oplossingen voor. Wil jij de commerciële- en communicatieve vaardigheden van je medewerkers naar een hoger plan brengen, dan ben je bij Bik communicatie aan het juiste adres. Voor iedere vaardigheid een training op maat.
Trainingen over communicatie, sales en presenteren.

Coaching: gedrag of vaardigheden

Naast trainingen biedt Bik Communicatie mogelijkheden tot coaching op gedrag, op vaardigheden en op ondernemerschap. Heel persoonlijk en uiterst effectief. Ook ondernemers kunnen dus uitstekend bij ons terecht voor begeleiding van hun ondernemersactiviteiten.

Extra diensten: ondersteuning

Bik Communicatie biedt tevens de mogelijkheid om (tijdelijk) commercieel ondersteund te worden. Daarbij kan je denken aan het op koers krijgen van de verkoop medewerkers, of aan het meehelpen bij telefonische acquisitie campagnes.

Zo ondersteunen we ook commerciële binnendienst medewerkers. Wij worden regelmatig ingezet om het aantal klantcontactmomenten te verhogen. In zo’n geval bellen we de klanten, meten tevredenheid en brengen nieuwe producten of diensten onder het voetlicht.

Soms te weinig handjes

Veel organisaties groeien met horten en stoten. En soms zijn er niet genoeg mensen om het werk te doen of om juist extra contact met klanten te maken. Om daarbij te helpen ondersteunt Bik Communicatie jouw organisatie.

Wat weet jij al van communicatie, sales en onderhandelen?

Geef antwoord op een paar vragen en zie hoe goed jij scoort.

Heb je een vraag over de cursussen?
Neem direct contact met ons op