Cursus verkooptechnieken

Cursus verkooptechnieken

Ontdek, ervaar en groei met Bik Communicatie! Als adviesbureau kun je bij ons terecht voor trainingen met betrekking tot sales, communicatie en presenteren. Wil je maximale resultaten behalen in de verkoop? Bij zowel bestaande als nieuwe klanten? Met de cursus Verkooptechnieken (Gesprekstechnieken) leer je van begin tot eind het verkoopgesprek te voeren én te dirigeren.

Verkooptraining met klantgerichte oplossingen

De cursus Verkooptechnieken zorgt ervoor dat je altijd weet wat je moet doen in elke fase van het verkoopgesprek. Wij zeggen daarom ook liefkozend: ”spreken is zilver, vragen stellen is goud!”. Met hulp van Bik Communicatie kom je tot klantgerichte oplossingen, waarbij het maximale rendement wordt behaald. Tijdens de verkooptraining leer je onder andere het volgende:

  • De verschillende fasen van het verkoopgesprek;
  • Het stellen van de juiste vragen;
  • Het vaststellen van behoeften;
  • Verbale- en non-verbale communicatie.

Uiteraard is het ook voor ons mogelijk om een cursus volledig op jou als cursist af te stemmen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. In een gesprek inventariseren wij jouw wensen en kijken we onderling wat er nodig is om het maximale resultaat te behalen.

Lees meer

Schrijf jezelf direct in voor de cursus Verkoop

Schrijf jezelf direct in voor de cursus Verkooptechnieken. In korte tijd word je de dirigent van het verkoopgesprek! Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt Bik Communicatie bereiken via 040-7876354. Eventueel kun je ook een mail sturen naar info@bikcommunicatie.nl. Bik Communicatie: jouw adviesbureau voor sales, communicatie en presenteren!

Kun je niet wachten en wil je al direct aan de slag met het verbeteren van jouw verkooptechnieken? Schijf jezelf dan in voor onze nieuwsbrief. Met regelmaat plaatsen wij hier leuke Bik Tips om dé expert van je eigen verkoopproces te worden!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel