Communicatietraining Eindhoven

Communicatietraining Eindhoven

Je zet je volledig in voor de klant en toch is de klant niet helemaal tevreden? Balen! Want een tevreden klant komt terug voor meer.

Hoe kan je ervoor zorgen dat de klanttevredenheid/loyaliteit toeneemt?
Door effectief te communiceren krijg je niet alleen een tevreden klant, maar bereik je je doelen sneller en met minder inspanning. Door beter te communiceren krijg je meer plezier, energie en vertrouwen.

Volg nu een communicatietraining in omgeving Eindhoven bij Bik Communicatie en begin effectief te communiceren met klanten en collega’s. Jouw communicatieve vaardigheden worden naar een hoger niveau getild en je krijgt tevreden klanten en meer begrip van je collega’s.

Lees meer

Cursus communicatie op maat

Als experts in communicatie en sales kun je bij ons terecht voor een diversiteit aan cursussen. In de regio Eindhoven geven wij onder andere de volgende communicatietrainingen:

Een totaaloverzicht van al onze communicatietrainingen vind je onder communicatie. Veelal worden onze trainingen verstrekt aan ondernemers, leidinggevenden en professionals uit het MKB. Uiteraard verzorgt Bik Communicatie ook persoonlijke coaching. In een gesprek is het mogelijk om te bepalen welke communicatietraining bij jou past. Gericht gaan we aan de slag om te kijken hoe doelstellingen het best behaald kunnen worden. Zo krijg je altijd een cursus communicatie op maat!

Schrijf jezelf direct in!

Wij zeggen graag: ‘Think Bik’, word een expert in communicatie! Wat moet je hiervoor doen? Schrijf jezelf in voor één van onze communicatietrainingen in omgeving Eindhoven. Heb je vragen of wil je liever dat de cursussen worden gevolgd op locatie? Bik Communicatie denkt graag met jou mee en biedt daarom InCompany aan. Dit wil zeggen dat de cursus gevolgd kan worden op locatie binnen jouw bedrijf. Zodoende kunnen meerdere collega’s en medewerkers de cursus volgen. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onder Bik Tips vind je alvast wat filmpjes om jezelf voor te bereiden en te verbeteren in communicatie. Krijg je kriebels en wil je direct aan de slag? In onze shop kun je terecht voor materiaal zodat jij een expert in communicatie wordt!

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het contactformulier of bel