Communicatie coach Eindhoven

Communicatie coach Eindhoven

Loopt jouw communicatie weleens vast en zoek je een communicatie coach in Eindhoven of omgeving? Ervaar je dat communiceren met je collega’s of klanten gewoon op een af andere manier niet lekker loopt? Dat is wel heel vervelend, want dan bereik je je doelen minder snel. Een soepele communicatie zorgt ervoor dat de samenwerking met je collega’s makkelijk verloopt en dat klanten sneller tevreden zijn en minder problemen geven.

Hoe zorg je ervoor dat jouw communicatie verbetert, en dat jouw contact met collega’s en klanten geen problemen oplevert. Sterker nog, dat jouw contact de samenwerking bevordert en de klanttevredenheid vergroot?

Ga in gesprek met Hans Bik, dé communicatie coach in Eindhoven en wordt individueel gecoacht voor optimale prestaties. Jouw communicatieve vaardigheden worden naar een hoger niveau getild en daardoor krijg je meer begrip van je collega’s en tevreden klanten.

Lees meer

Communicatie Coaching op maat

Als experts in communicatie en sales kun je bij ons terecht voor individuele coaching. In de regio Eindhoven coachen wij ondernemers en werknemers individueel en op maat, zowel op gedrag, op competentie en op ondernemerschap.

Uiteraard verzorgt Bik Communicatie ook communicatie – en salestrainingen (voor ondernemers, leidinggevenden en professionals uit het MKB).

In een gesprek is het mogelijk om te bepalen hoe je Bik als communicatie coach wilt inzetten om jezelf verder te laten groeien. Gericht gaan we aan de slag om te kijken hoe doelstellingen het best behaald kunnen worden. Zo krijg je altijd een communicatie coaching traject op maat!

Schrijf jezelf direct in!

Wij zeggen graag: ‘Think Bik’, word een expert in communicatie! Wat moet je hiervoor doen? Schrijf jezelf in voor een communicatie – of sales coaching traject in omgeving Eindhoven. Heb je vragen of wil je liever gecoacht worden bij jou op locatie? Bik Communicatie denkt graag met jou mee en biedt daarom ook deze mogelijkheid aan. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onder Bik Tips vind je alvast wat filmpjes om jezelf voor te bereiden en te verbeteren in communicatie. Krijg je kriebels en wil je direct aan de slag? In onze shop kun je terecht voor materiaal zodat jij een expert in communicatie wordt!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het contactformulier of bel