Commerciële training

Commerciële training

Wil jij alles uit het huidige klantenbestand halen? Of wil je voor jouw organisatie nieuwe klanten acquireren? Met commerciële training van Bik Communicatie haal je op een gestructureerde manier alles uit jezelf. Als adviesbureau verzorgen wij interactieve trainingen op het gebied van:

Kom sterk voor de dag met communicatietrainingen

Goed communiceren kan moeilijk zijn. Wij bieden diverse communicatietrainingen voor mensen die beter willen communiceren. Dit varieert van onderhandelen tot effectief luisteren. Onder communicatie kun je terecht voor al onze communicatietrainingen. Wil je liever een communicatietraining afgestemd op jouw behoeften? Neem dan vrijblijvend contact op met Bik Communicatie en laat jouw wensen inventariseren. Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken naar de mogelijkheden.

Lees meer

Haal alles uit de sales met verkooptrainingen

Met diverse verkooptrainingen helpen wij je om alle kansen en mogelijkheden te benutten. Bik Communicatie verzorgt praktische trainingen, waarbij je leert om snel vertrouwen te winnen én in te spelen op klantbehoeften. Een totaaloverzicht van al onze verkooptrainingen vind je onder sales.

Presenteer jezelf op een meesterlijke manier

Het geven van goede presentaties is een vak apart. Wil jij meesterlijk kunnen presenteren? Eenvoudig mensen kunnen overtuigen? Vergroot jouw kennis met hulp van Bik Communicatie. Onder presenteren heb je de mogelijkheid om te kiezen voor diverse presentatie trainingen.

Verbeter direct jouw commerciële vaardigheden

Je kunt jezelf direct inschrijven voor een commerciële training bij Bik Communicatie. Wij luisteren gericht, zodat we precies weten wat jij nodig hebt. Beginnen jouw handen al te jeuken en wil je het liefst meteen aan de slag? Bij Bik Communicatie zijn er mogelijkheden om online trainingen te volgen. Daarnaast kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief om diverse Bik Tips
te ontvangen. Zeker een aan snel jouw kennis te vergroten en handige tips te ontvangen!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Op het werk, thuis, in de winkel en in de kroeg. Je onderhandelt met je baas, met je partner en je kinderen, met collega’s en met onbekenden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel