Commerciele gesprekstechnieken

Commerciele gesprekstechnieken

Bij goede verkoopgesprekken worden de juiste vragen gesteld. Wij spreken dan ook graag van de volgende bewoording: spreken is zilver, vragen stellen is goud! Bij de training Commerciele gesprekstechnieken leer je welke vragen gesteld moeten worden, op welk moment deze vragen gesteld moeten worden én hoe het verkoopgesprek zich natuurlijk ontwikkelt. Zodoende kun je op een gestructureerde manier alles uit het verkoopgesprek halen!

Lees meer

Interactieve trainingen voor persoonlijke effectiviteit

Bik Communicatie is als training- en adviesbureau gericht op interactieve trainingen op het gebied van sales, communicatie en presenteren. Naast de trainingen kun je bij ons terecht voor:

Wil je een van onze trainingen met elkaar combineren? Of wil je meer informatie omtrent bijvoorbeeld telefonische acquisitie? Neem dan gerust contact op met Bik Communicatie. Wij gaan graag met jou om de tafel om te kijken naar de mogelijkheden. Door gericht naar je te luisteren, weten wij voor elke cursist een oplossing op maat samen te stellen. Niet voor niet zijn onze kernwaarden praktisch, oplossingsgericht én positief!

Direct gespreksvaardigheden verbeteren met Bik Communicatie!

Schrijf jezelf direct in voor de verkooptraining Commerciele gesprekstechnieken en ontwikkel de juiste verkoopvaardigheden. Heb je vragen, of wil je weten waar Bik Communicatie je nog meer bij kan helpen? Je kunt ons bereiken via info@bikcommunicatie.nl en 040-7876354. Via online trainingen en shop kunt je alvast kennismaken met online lesmateriaal.

Kun je niet wachten en wil je tips om gesprekstechnieken te verbeteren? Met Bik Tips krijg je adviezen op het gebied van sales, communicatie en presenteren. Daarnaast ontlenen YouTube en LinkedIn zich perfect voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel