Commerciële communicatie

Commerciële communicatie

Bik Communicatie is een adviesbureau waar je terecht kunt voor training & advies op het gebied van communicatie, sales en presenteren. Wij geloven dat iedereen zijn of haar communicatieve vaardigheden kan verbeteren. Met een beetje hulp zorgen wij ervoor dat je meer plezier, energie en vertrouwen krijgt. Wil je jouw commerciële communicatie naar een hoger niveau stuwen? Schrijf jezelf dan direct in voor één van onze trainingen!

Persoonlijke effectiviteit staat centraal bij Bik Communicatie

Wij kijken gericht naar jou als cursist. Je kunt jezelf inschrijven voor onze trainingen of contact opnemen voor het verkrijgen van een op maat afgestemde cursus. Onze specialisten denken graag mee en zorgen dat jouw communicatieve vaardigheden worden verbeterd.

Door effectief te communiceren worden doelen sneller bereikt. Daarnaast zal de klanttevredenheid en loyaliteit toenemen met minder inspanningen. Bij Bik Communicatie worden de volgende kernwaarden in de trainingen gehanteerd:

  • Praktisch;
  • Oplossingsgericht;
  • Positief.
Lees meer

Volg online trainingen voor maximaal resultaat

Je kunt jouw kennis omtrent communicatie, sales en presenteren vergroten door online trainingen te volgen. Kies wat jij interessant vindt en volg de training op eigen tempo. Wil je liever een passend advies alvorens je aan de slag gaat? Ga het gesprek aan met Bik Communicatie en laat jezelf helpen door échte specialisten. Door gericht naar jou te luisteren, weten wij het maximale uit elke cursist te halen!

Think Bik: commerciële communicatie met Bik Tips

Vergroot jouw kennis door jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je met enige regelmaat leuke tips die je in de praktijk kunt toepassen. Kun je niet meer wachten? Onder Bik Tips staan leuke filmpjes om jezelf te laten inspireren!

Bik Communicatie: voor het verbeteren van jouw commerciële communicatie!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.


Hoeveel deelnemers wil je aanmelden*

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel