Coaching

Waarom

Coaching is een belangrijk middel om te groeien. Mensen kunnen gecoacht worden op hun gedrag, op hun competenties of op hun “ondernemerschap”. Zo richten wij ons specifiek op één van deze gebieden of op een combinatie hiervan.
Daarnaast coachen en begeleiden wij ondernemers op het gebied van marketing en sales. Inzicht in je functioneren en leren je gedrag (blijvend) te veranderen, zorgt o.a. voor het verder doorgroeien in je baan. Competenties/vaardigheden (verder) ontwikkelen op persoonlijk – en organisatieniveau zorgt voor minder stress en persoonlijke groei.

Bij onze coaching-trajecten streven we, samen met de klant, een duidelijk door de klant gedefinieerd doel na. Wij willen eerst weten WAAROM mensen doen wat ze doen en daarna HOE ze doen wat ze doen. Wij vinden het belangrijk dat mensen het beste uit zichzelf halen.

Werkwijze

De werkwijze die Hans Bik hanteert is gebaseerd op NLP en hypnotherapy. Een combinatie van de methoden van Milton Erickson en de benadering van Anthony Robbins. Twee totaal verschillende therapeuten met een enorm succes in het helpen van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Beiden gebruiken “taal” om nieuw inzicht te verschaffen en nieuw gedrag te realiseren.

Procedure

We starten met een intakegesprek. Wat speelt er en wat zijn de doelstellingen. Dan wordt een plan opgesteld en een indicatie gegeven van de tijd die nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Daarna beginnen we met de coachingsgesprekken die, periodiek (eens per 2, 3 of 4 weken) zullen plaatsvinden. Aan het einde volgt een evaluatie en “na-controle” of gesprek na 3, 6 of 9 maanden.

Doel

Het doel van coaching op gedrag, is om de gecoachte aan te zetten tot verandering en bewustwording hiervan. Dit gebeurt door het in gang zetten van een directe dialoog met het onderbewuste. De ingezette veranderingen leiden tot meer werkvreugde, betere resultaten en een grotere kwaliteit van leven.

Meer weten over coaching?

Stel dan hier je vraag.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Gebruik het contactformulier of bel