Klantenreactie

"Ik heb meer trainingen van Hans gevolgd. Altijd met enthousiasme ontvangen en veel van geleerd. Direct toepasbaar. Bedankt."
Jan van Hapert (Directeur Liemar Software)

Coaching.

Coaching is een belangrijk middel om te groeien. Inzicht in je funtioneren en leren je gedrag (blijvend) te veranderen,  zorgt o.a. voor het verder doorgroeien in je baan.

Bij onze coaching-trajecten streven we, samen met de klant, een duidelijk gedefinieerd doel na. Wij willen in de eerste plaats weten WAAROM mensen doen wat ze doen en op de tweede plaats HOE ze het doen. Het beste uit jezelf halen, rekening houdend met je werkomgeving, verwachtingen en met jezelf.

Ook begeleiden we ondernemers op het gebied van marketing en sales.

Werkwijze.

De werkwijze die Hans Bik hanteert is een combinatie van NLP en hypnotherapy. Geïnspireerd door een combinatie van de methoden van Milton Erickson en de benadering van Anthony Robbins. Twee totaal verschillende therapeuten met een enorm succes in het helpen van mensen om het beste uit zichzelf te halen. De overeenkomst die beiden hebben, is het gebruik van NLP. (door gebruik van taal nieuw inzicht verschaffen en nieuw gedrag realiseren.)

De procedure.

We starten met een intakegesprek. Hierbij brengen we in kaart wat er speelt en wat de doelstellingen zijn. Aan de hand hiervan wordt een plan opgesteld en een indicatie afgegeven van het aantal sessies van anderhalf uur, dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen.

Daarna wordt gestart met de sessies die, afhankelijk van de situatie, periodiek (eens per 2, 3 of 4 weken) zullen plaatsvinden. Aan het einde volgt een evaluatie. Het traject wordt opgevolgd door een na-controle of gesprek na aan aantal (3,6 of 9) maanden.

Het doel.

Het doel van coaching is om de gecoachte aan te zetten tot verandering. Dit gebeurt door het ingang zetten van een directe dialoog met het onderbewuste. De ingezette veranderingen leiden tot grotere werkvreugde, betere persoonlijke en zakelijke resultaten en  een grotere kwaliteit van leven. We hebben het hier over verandering en bewustwording van gedrag.

Daarnaast houden wij ons bezig met competentiegericht coachen. Competenties/vaardigheden (verder) ontwikkelen op persoonlijk en organisatieniveau.

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij uw oranisatie tot betere resultaten leidt, adviseren wij een vrijblijvend orientatiegesprek. U kunt ons bereiken op 040-7876354.


 

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.