Acquisitie training

Acquisitie training

Met acquisitie training word je succesvol in het aantrekken van nieuwe klanten én het generen van nieuwe verkopen bij bestaande klanten. Met hulp van Bik Communicatie leer je met Succesvol in acquisitie de volgende competenties:

  • Waar kun je nieuwe klanten vinden en hoe kom je eenvoudig in contact met nieuwe klanten;
  • Hoe pak je een telefoongesprek aan;
  • Hoe pak je het verkoopgesprek met klanten aan.
Lees meer

Koude acquisitie: telefonische acquisitie / telefonische verkoop

Veel verkopers vinden het lastig om koude acquisitie te plegen. Als adviesbureau staan onze experts voor je klaar op het gebied van sales, communicatie en presenteren. Wij zorgen dat je op gestructureerde wijze plezier verkrijgt in het bellen én het maken van afspraken met nieuwe potentiële klanten.

Verder helpt onze acquisitie training met:

  • Het opbouwen van zelfvertrouwen;
  • Het krijgen van doelgerichte acquisitiegesprekken;
  • Resultaat te behalen bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Aan de slag met Bik tips en online trainingen

Een goede voorbereiding is belangrijk om goed voor de dag te komen bij klanten. Hiervoor is van belang om de verschillende fasen in het verkoopgesprek te kennen. Wil je direct aan de slag met het ontwikkelen van verkoopcompetenties? Onder Bik Tips vind je diverse tips om alvast kennis te maken met acquisitie. Daarnaast vind je onder online training materiaal om zelf aan de slag te gaan en een expert in sales te worden.

Schrijf jezelf direct in voor onze verkooptraining

Met de verkooptraining Succesvol in acquisitie word jij de baas van het verkoopproces. Overtuigd? Wil je direct onze acquisitie training volgen? Schrijf jezelf dan in bij Bik Communicatie. In korte tijd worden op een leuke, interactieve manier maximale resultaten behaald!

 

Ontdek, ervaar en groei met Bik Communicatie!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op of stuur jouw gegevens door en wij maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voor iedereen die (beter) wil leren communiceren, heeft Bik Communicatie een training die naadloos aansluit op de behoefte.

In de training oplossingsgericht onderhandelen ontwikkel je onderhandelingsvaardigheden om tactisch tot het gewenste resultaat te komen.

Herken jij de leugenaar? Kun jij zien wanneer iemand meer van je wil dan alleen zakendoen? Of wil je zien wat er in het hoofd van een ander omgaat?

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie, of om uit te vinden of coaching bij jouw organisatie past, adviseren wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Gebruik het formulier hiernaast of bel