Klantenreactie

"Na enkele sessies met Hans Bik gaat het licht "echt" schijnen. Ik scoor nu in mijn doelgroep 1 afspraak op drie calls (koud). Uit vier sales gesprekken worden drie prospects ook daadwerkelijk klant."
Clemens Waters (gerechtsdeurwaarder)

Aanbod

Algemeen: Wij richten ons, met onze expertise op het gebied van inter-persoonlijke communicatie, op organisaties die hun mensen centraal stellen. Organisaties die zich realiseren dat een beter resultaat het gevolg is van beter communiceren. Mensen laten groeien en het beste uit zichzelf laten halen, dat is ons doel en daar zijn we goed in. Dat doen we op verschillende manieren.

Deze worden hier kort uiteengezet.

Trainingen: Bik Communicatie verzorgt trainingen aan groepen en 1 op 1, volledig individueel en haarscherp op de persoon afgestemd. Enerzijds trainingen waarvoor iedereen zich kan inschrijven en anderzijds in-company trainingen. In sommige gevallen, zoals onze jaargroepen, bestaat een groep deelnemers uit diverse beroepsgroepen, die juist ook van elkaar kunnen leren.

Bij de trainingen worden veelal nieuwe competenties geleerd of oude vaardigheden opgefrist of juist afgeleerd. Al onze trainingen zijn inter-actief en er is royale gelegenheid om te oefenen.

Onze trainingen gaan over:
- Communiceren
- Management en
- Sales.

Coaching is een belangrijk middel om te groeien. Inzicht in je funtioneren en leren je gedrag (blijvend) te veranderen,  zorgt voor het verder doorgroeien in je baan.

Bij onze coaching-trajecten streven we, samen met de klant, een duidelijk gedefinieerd doel na. Wij willen in de eerste plaats weten WAAROM mensen doen wat ze doen en op de tweede plaats HOE ze het doen. Het beste uit jezelf halen, rekening houdend met je werkomgeving, verwachtingen en met jezelf.

Ook begeleiden we ondernemers op het gebied van marketing en sales. 

Blended learning is een combinatie van persoonlijke ontwikkeltrajecten, waarbij de deelnemer gebruik kan maken van een combinatie van een "live" training en "on-line" tools, zoals video/film/schriftelijke opdrachten. De trainingen worden dus ondersteund door "web-based" learning. Op je eigen tijdstip en volledig toegespitst op de deelnemer.

Een jaargroep bestaat uit maximaal 12 (meestal) ondernemers, die één dag per maand bij elkaar komen om te sparren en te leren van elkaar, met als rode draad, marketing, sales en communicatie technieken.
Het traject is overwegend praktijkgericht. Er is branchebescherming en door de diversiteit van de deelnemende beroepen is het leereffect optimaal. Je krijgt als het ware ook een inkijkje in andere branches. En dat geeft je extra voordeel over anderen die niet deelnemen aan een jaargroep.

Gastspreker: Hans Bik wordt met regelmaat gevraagd te spreken voor groepen ondernemers en bij organisaties. Bedrijven die een "klantendag" organiseren en hun klanten iets willen bieden op het gebied van marketing, (non vebale) communicatie of overtuigingstechnieken zijn bij Hans aan het goede adres. Als je jouw publiek wilt laten inspireren, vraag dan naar de mogelijkheden.

Video on demand (VOD): We hebben het over leerprogramma's op video. E-learning. Kijken en oefenen op je eigen tijdstip. Wanneer en zo vaak je maar wilt, om de stof tot je te nemen. Onderwerpen als: verkopen, gesprekstechniek, overtuigen/onderhandelen, acquisitie, en spreken in het openbaar, worden aangeboden. Individueel, per medewerker of per organisatie. Laat je verrassen door de diverse mogelijkheden.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, bel 040-7876354.
We staan je graag te woord.

 

Sitemap - Bik Communicatie - Act positive, think Bik.